openblu.com bluvision.eu modulaky.cz
Dřevěné posuvné dveře

Dřevěné posuvné dveře

Řešíte stavbu či rekonstrukci a lámete si hlavu nad tím, které dveře budou ty nej? Dřevěné posuvné dveře jsou výbornou volbou pro každého, kdo touží po vzdušném a jedinečném interiéru. Zároveň vám ušetří spoustu místa a díky různým variantám se stanou funkčním doplňkem, jenž podtrhne styl každého prostoru.

Dřevěné posuvné dveře do každého interiéru

Dveře jsou vstupní branou do každé místnosti. Potrpíte si na detaily? Pak nezapomínejte, že i dveře mohou skvěle vypadat a ladit ke zbytku vybavení. Díky své univerzálnosti se hodí dřevěné posuvné dveře do každého interiéru. Své uplatnění najdou proto nejen v bytech či domech, ale i v kancelářích, kadeřnictvích, obchodech a dalších prostorách. Moderní, industriální, art deco…Dobře zvolené dřevěné posuvné dveře se zkrátka hodí ke všem stylům. A bonus navíc! Už nikdy nebudete muset řešit bouchání dveří například kvůli průvanu. Vsaďte na toto inovativní řešení, které si brzy oblíbíte.

Typy dřevěných posuvných dveří

Zapomeňte na obyčejné zašupovačky, které se vyráběly dříve. Dřevěné posuvné dveře ušly kus cesty k tomu, aby plnily svou funkci na jedničku a ještě k tomu dobře vypadaly. Na výběr jsou různé dekory dřeva, které dokážou zútulnit každou místnost. Zvolit si můžete nejen z různých designů, ale i systémů montáže.

K nejčastějším způsobům uchycení patří posuvné dveře na stěnu a posuvné dveře do pouzdra, tedy do zdi. Největší výhodou první varianty je jednoduchost instalace, při které nejsou potřeba žádné velké úpravy. Musí však být dostatečný prostor na zdi, na které se budou dveře posouvat. To může být v některých místnostech limitující. Proto často při stavbě lidé volí druhou možnost, při níž se dveře posouvají do pouzdra, jež je zabudované přímo ve zdi. Je náročnější na instalaci, avšak ušetří ještě více místa než první varianta.

Poptat dřevěné posuvné dveře

Dřevěné posuvné dveře na míru

Zapomeňte na fádní klasické dveře a pozvěte i vy dál nezaměnitelnou atmosféru přírody prvkem v podobě dřevěných posuvných dveří. Tento typ interiérových dveří je skvělým řešením i pro vás. Aby vše sedělo, jak má, a dveřní systém fungoval na jedničku, je jasnou volbou pořízení dřevěných posuvných dveří na míru. Svěřte se do rukou odborníků, kteří mají zkušenosti a provedou vás od prvotního návrhu až po jejich instalaci. Získáte tak jistotu, že vám nové dřevěné posuvné dveře na míru budou dělat radost dlouhé roky.

Máme vždy něco navíc

  1. Dlouholeté zkušenosti s montáží oken a dveří
  2. Pracujeme pouze s osvědčenými a kvalitními materiály 
  3. Dodáváme široký sortiment výrobků a doplňků
  4. Poskytujeme komplexní služby zákazníkům
  5. Spolehlivý a rychlý záruční a pozáruční servis
4
CZ