openblu.com bluvision.eu modulaky.cz
Hliníková okna a jejich cena

Hliníková okna a jejich cena

Potřebujete nová okna, ale nejste si jisti, která vybrat? Plastová, dřevěná nebo hliníková? Každá mají svá pro a proti. Pokud hledáte ta, která jsou nejodolnější, volba jednoznačně padne na hliníková okna. Jaká je tedy jejich cena?

Cenu hliníkových oken si korigujete sami

Cena hliníkových oken se odvíjí podle toho, jaký si vyberete profilový systém a typ izolačního zasklení. Dá se tedy říci, že výslednou cenu si do jisté míry určujete sami svým výběrem. Jednotnou cenu není možné určit, protože záleží také na tom, jak budou okna velká, členitá, barevná nebo jaké si vyberete příslušenství a doplňky. Obecně lze ale říci, že hliníková okna jsou díky svým skvělým vlastnostem o něco dražší než ta dřevěná nebo plastová.

My dodáváme kvalitní hliníková okna a dveře prověřeného výrobce firmy PONZIO, Aluprof, Yawall jejichž systémy jsou na trhu více jak 20 let. Hliníkové systémy lze použít na konstrukci lehkých obvodových stěn a fasád, dveří a oken.


Naše hliníková okna

Hliníková okna se hodí do každého objektu

Hliníková okna se perfektně hodí jak do velkých budov, komerčních objektů a stejně tak i do bytu nebo rodinného domu. Jejich provedení je velice variabilní a mají skvělé tepelně-izolační vlastnosti, takže vyhovují i náročným požadavkům nízkoenergetických či pasivních domů.

Vyšší cena hliníkových oken se vám vyplatí

Velkou výhodou hliníkových oken je jejich dlouhá životnost a vysoká odolnost, rozhodně si je nepořizujete jen na pár let, ale na dlouhá léta, navíc si díky povrchové úpravě zachová výrazně delší stálost barev. Pro zajímavost - hliníkové okno má životnost od 80 až do 100 let. Jejich jedinou nevýhodou je vyšší pořizovací cena.

6 důvodů, proč si pořídit hliníková okna

  • extrémně vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, téměř žádné opotřebené
  • dlouhá životnost
  • lze je vyrobit i ve velkých rozměrech
  • luxusní a elegantní vzhled
  • nízká hmotnost
  • velký výběr povrchových barev

Chcete připravit nezávaznou cenovou nabídku?

Neváhejte nás kontaktovat, připravíme vám zdarma cenovou kalkulaci hliníkových oken na míru.


Chci nezávaznou kalkulaci

 

Máme vždy něco navíc

  1. Dlouholeté zkušenosti s montáží oken a dveří
  2. Pracujeme pouze s osvědčenými a kvalitními materiály 
  3. Dodáváme široký sortiment výrobků a doplňků
  4. Poskytujeme komplexní služby zákazníkům
  5. Spolehlivý a rychlý záruční a pozáruční servis
4
US