openblu.com bluvision.eu modulaky.cz
Hliníkové vchodové dveře

Hliníkové vchodové dveře

Víte, co každý vidí jako první, než vstoupí k vám domů? Ano, jsou to vchodové dveře, které vytvářejí první dojem. Jsou pro vás luxusní vzhled a kvalita zásadní? V tom případě se žádné jiné nevyrovnají hliníkovým vchodovým dveřím.

Hliníkové vchodové dveře mají skvělé vlastnosti

Hliníkové vchodové dveře jsou díky skvělým vlastnostem hliníku ideální volbou pokud vám záleží na elegantním designu, ale zároveň i na odolnosti. Hodí se totiž i pro velmi namáhaná místa - pro rodinné a bytové domy i pro domy, kterými denně proudí velké množství lidí jako jsou polikliniky, nemocnice nebo úřady.

Dlouhá životnost i snadná údržba

Hliník je mimořádně odolný vůči poškození, častému používání a také vůči klimatickým vlivům. Výhodou hliníkových vchodových dveří jsou minimální požadavky na údržbu a extrémně dlouhá životnost. Navíc některé typy profilů vykazují i výborné tepelně-izolační vlastnosti, takže mohou být použity také u pasivních domů.

Chci hliníkové vchodové dveře

Hliníkové vchodové dveře vám na míru

Námi dodávané hliníkové vchodové dveře vynikají kvalitou a dokonalým zpracováním všech detailů. O tom, jak budou nakonec vypadat, si rozhodujete i vy sami, protože si můžete vybrat z velkého množství barev či imitací.

Na přání našich klientů dveře doplníme kvalitním kováním předních evropských výrobců, doplňkovými bezpečnostními prvky, automatickými zavírači, zvonkovými tably a dalšími doplňky.

Dále také nabízejí:

  • dlouhou životnost až desítky let
  • vysokou odolnost a pevnost
  • skvělé tepelně-izolační vlastnosti
  • moderní design


Naše reference

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Máme vždy něco navíc

  1. Dlouholeté zkušenosti s montáží oken a dveří
  2. Pracujeme pouze s osvědčenými a kvalitními materiály 
  3. Dodáváme široký sortiment výrobků a doplňků
  4. Poskytujeme komplexní služby zákazníkům
  5. Spolehlivý a rychlý záruční a pozáruční servis
4
CZ