openblu.com bluvision.eu modulaky.cz
Program nová zelená úsporám na nová okna

Program nová zelená úsporám na nová okna

Stavíte, rekonstruujte, inovujte? Nezapomínejte na kvalitní okna, která se umí postarat o šetření vašich peněz každý den. Výměna oken z dotace Nová zelená úsporám je chytrým řešením, které můžete využít i vy!

Výměna oken z dotace Nová zelená úsporám

V dnešní době řeší úsporu výdajů za vytápění snad každý. Program Nová zelená úsporám lze využít i na výměnu oken. Říkáte si, že to není tak důležité? Právě okny a dveřmi často uniká velké množství tepla, aniž bychom si to uvědomovali. Program Nová zelená úsporám mohou lidé využívat od října loňského roku. Jedná se o jeden z nejvíce efektivních programů, které se orientují na šetření energie v bytových jednotkách a domech. Tento program chce dosáhnout především vyšší energetické účinnosti budov a tím pádem zamezit škodlivým vlivům jako jsou skleníkové plyny a další látky, které škodí našemu ovzduší. Tuto dotaci lze získat na nejrůznější počiny, mezi nejznámější patří například zateplování, výměna kotlů za ekologičtější či tepelná čerpadla, solární systémy, zelené střechy nebo právě výměna oken a dveří.

Využití programu Nová zelená úsporám na okna

Děsí vás papírování, běhání po úřadech a vyhledávání informací týkajících se podmínek získání dotací? Je to pochopitelné. Šetřete váš drahocenný čas na příjemnější činnosti a obraťte se na odborníky, kteří vás tímto procesem provedou. Využití programu Nová zelená úsporám na vaše nová okna může být jednodušší než byste čekali. Nevíte, na koho se obrátit? Jsme připraveni přispěchat vám na pomoc. Zprostředkujeme vám vyřízení dotace na vaše nová okna a zároveň se postaráme o jejich návrh i instalaci. To vše s garancí té nejvyšší kvality. Také vám můžeme spočítat, kolik procent dokáže výměna oken ušetřit. Vše na jednom místě a v pohodě. Tak už na nic nečekejte, vždyť peníze za energie vám doslova mohou létat oknem.

Nezávazná poptávka 

Výměna oken pomocí dotace

Není vám lhostejné životní prostředí, v němž žijeme a které v každém okamžiku i my vytváříme pro budoucí generace? I vy se aktivně můžete podílet na změně. Je jasné, že každý nemá finance na to, aby si rovnou pořídil nové nízkoenergetické bydlení, jež patří bezesporu k nejefektivnějšímu řešení. Snížení emisí a zbytečný únik skleníkových plynů lze zařídit i ve vaší domácnosti či domě. Výměna oken pomocí dotace může být vaším prvním krůčkem. A kromě dobrého pocitu ze změny ku prospěchu naší planety vás zároveň potěší skutečnost, že se vám jistě investované peníze brzy vrátí. Strašáků v podobě zvedajících se cen všech energií vidíte denně všude dost. I proto je nejvyšší čas zamyslet se nad tím, jak můžete zavčas narůstajícím částkám na přicházejících složenkách zamezit.

Nová zelená úsporám a výměna oken kvalitně

Získejte i vy kvalitní okna za super cenu! Program Nová zelená úsporám a zároveň výměna oken kvalitně? I tato kombinace je možná. Tedy ne možná, ale přímo zaručena, pokud si pořídíte nová okna u nás! Plastová okna ve všech provedení a té nejvyšší kvality jsou u nás samozřejmostí. A ušetřená procenta za běžné realizační výdaje vaší domácnosti či domu, která se běžně pohybují okolo 50% procent po zavedení možných úsporných řešení, mluví samy za sebe. Žádost o tuto podporu můžete podat prostřednictvím elektronického formuláře na webových stránkách www.novazelenausporam.cz, ale s námi to budete mít jednodušší.

Máme vždy něco navíc

  1. Dlouholeté zkušenosti s montáží oken a dveří
  2. Pracujeme pouze s osvědčenými a kvalitními materiály 
  3. Dodáváme široký sortiment výrobků a doplňků
  4. Poskytujeme komplexní služby zákazníkům
  5. Spolehlivý a rychlý záruční a pozáruční servis
4
US